Guangzhou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Guangzhou Baiyun International in Guangzhou (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Guangzhou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Guangzhou.
vlag van China
Vliegveld: Guangzhou Baiyun International
IATA code: CAN
ICAO code: ZGGG
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9139 kilometer vliegen naar Guangzhou Baiyun International in Guangzhou. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Guangzhou is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Guangzhou Baiyun International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Guangzhou Baiyun International in Guangzhou (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Guangzhou Baiyun International in Guangzhou (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Guangzhou, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 26
sky is clear
34/30°C 14 km/h, SSE 38% 757.56 mmHg
tue sep 27
few clouds
34/30°C 15 km/h, ENE 40% 756.06 mmHg
wed sep 28
overcast clouds
33/30°C 18 km/h, E 45% 756.06 mmHg
thu sep 29
broken clouds
33/30°C 19 km/h, SE 47% 756.81 mmHg
fri sep 30
overcast clouds
33/30°C 16 km/h, SSE 46% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.