Guapiles

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Guapiles in Guapiles (Costa Rica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Guapiles. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Guapiles.
vlag van Costa Rica
Vliegveld: Guapiles
IATA code: GPL
ICAO code: MRGP
Hoofdstad van Costa Rica: San Jose

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9015 kilometer vliegen naar Guapiles in Guapiles. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Guapiles is America/Costa_Rica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Guapiles op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Guapiles in Guapiles (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Guapiles in Guapiles (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Guápiles, CR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
light rain
29/22°C 12 km/h, ENE 59% 759.81 mmHg
wed dec 6
light rain
30/21°C 12 km/h, ENE 55% 759.81 mmHg
thu dec 7
scattered clouds
30/21°C 11 km/h, ENE 52% 759.81 mmHg
fri dec 8
light rain
30/22°C 12 km/h, ENE 54% 758.31 mmHg
sat dec 9
light rain
31/23°C 11 km/h, ENE 54% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Costa Rica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Colon. Valutacode CRC.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Costa Rica is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Costa Rica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +506 of 00506.