Gurupi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gurupi in Gurupi (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gurupi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gurupi.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Gurupi
IATA code: GRP
ICAO code: SWGI
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8776 kilometer vliegen naar Gurupi in Gurupi. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gurupi is America/Araguaina en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gurupi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gurupi in Gurupi (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gurupi in Gurupi (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Gurupi, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
light rain
34/26°C 7 km/h, WNW 41% 759.81 mmHg
wed dec 6
light rain
38/27°C 9 km/h, ESE 28% 756.81 mmHg
thu dec 7
light rain
33/27°C 16 km/h, NNW 43% 757.56 mmHg
fri dec 8
light rain
35/25°C 18 km/h, NNE 40% 758.31 mmHg
sat dec 9
light rain
35/28°C 10 km/h, NW 38% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.