Gustavia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gustaf III (St-Jean) in Gustavia (Saint Barthélemy). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Gustavia is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Gustaf III (St-Jean)
IATA code: SBH
ICAO code: TFFJ

Hoofdstad van Saint Barthélemy: Gustavia
Aantal inwoners: 8450
vlag van Saint Barthélemy

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gustavia is America/St_Barthelemy en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gustaf III (St-Jean) op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saint Barthélemy en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +590 of 00590.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gustaf III (St-Jean) in Gustavia (Saint Barthélemy). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gustaf III (St-Jean) in Gustavia (Saint Barthélemy). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Gustavia. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 25, 2020 - Wed
Gustavia, BL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue nov 24
scattered clouds
26/26°C 21 km/h, ESE 77% 761.31 mmHg
wed nov 25
sky is clear
26/26°C 18 km/h, ENE 77% 762.07 mmHg
thu nov 26
light rain
26/26°C 22 km/h, ENE 79% 761.31 mmHg
fri nov 27
light rain
26/26°C 17 km/h, NE 72% 760.56 mmHg
sat nov 28
light rain
26/25°C 20 km/h, ENE 70% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.