Gustavia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gustaf III (St-Jean) in Gustavia (Saint Barthélemy). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gustavia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Saint Barthélemy
Vliegveld: Gustaf III (St-Jean)
IATA code: SBH
ICAO code: TFFJ
Hoofdstad van Saint Barthélemy: Gustavia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6928 kilometer vliegen naar Gustaf III (St-Jean) in Gustavia. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 14 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gustavia is America/St_Barthelemy en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gustaf III (St-Jean) op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gustaf III (St-Jean) in (Saint Barthélemy). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gustaf III (St-Jean) in Gustavia (Saint Barthélemy). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2021 - Thu
Gustavia, BL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 23
broken clouds
28/28°C 18 km/h, ESE 72% 759.81 mmHg
fri sep 24
light rain
28/28°C 20 km/h, E 75% 761.31 mmHg
sat sep 25
light rain
28/28°C 23 km/h, ESE 77% 762.07 mmHg
sun sep 26
light rain
28/27°C 22 km/h, ESE 70% 762.07 mmHg
mon sep 27
light rain
28/27°C 22 km/h, E 70% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saint Barthélemy

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saint Barthélemy is 220 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saint Barthélemy te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +590 of 00590.

Comments are closed.