Gwadar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gwadar in Gwadar (Pakistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gwadar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gwadar.
vlag van Pakistan
Vliegveld: Gwadar
IATA code: GWD
ICAO code: OPGD
Hoofdstad van Pakistan: Islamabad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5633 kilometer vliegen naar Gwadar in Gwadar. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gwadar is Asia/Karachi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gwadar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gwadar in Gwadar (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gwadar in Gwadar (Pakistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Gwadar, PK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
broken clouds
25/24°C 22 km/h, NNE 25% 762.82 mmHg
wed dec 6
sky is clear
25/24°C 14 km/h, NW 24% 762.82 mmHg
thu dec 7
sky is clear
25/24°C 15 km/h, SSW 29% 762.82 mmHg
fri dec 8
sky is clear
23/24°C 16 km/h, W 41% 763.57 mmHg
sat dec 9
sky is clear
24/24°C 20 km/h, W 42% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Pakistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode PKR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Pakistan is 230 V en stekkers hebben de code C / D.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Pakistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +92 of 0092.