Gweru

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gweru in Gweru (Zimbabwe). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gweru. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gweru.
vlag van Zimbabwe
Vliegveld: Gweru
IATA code: GWE
ICAO code: FVTL
Hoofdstad van Zimbabwe: Harare

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8339 kilometer vliegen naar Gweru in Gweru. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 55 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gweru is Africa/Harare en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gweru op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gweru in Gweru (Zimbabwe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gweru in Gweru (Zimbabwe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Gweru, ZW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
19/11°C 18 km/h, SE 37% 768.07 mmHg
sun jun 23
overcast clouds
17/10°C 25 km/h, SE 52% 769.57 mmHg
mon jun 24
overcast clouds
12/11°C 22 km/h, SE 78% 771.07 mmHg
tue jun 25
broken clouds
19/11°C 22 km/h, ESE 39% 768.82 mmHg
wed jun 26
scattered clouds
17/12°C 26 km/h, SE 48% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zimbabwe

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode ZWL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zimbabwe is 240 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zimbabwe te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +263 of 00263.