Gyandzha

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gyandzha in Gyandzha (Azerbeidzjan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Gyandzha. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Gyandzha.
vlag van Azerbeidzjan
Vliegveld: Gyandzha
IATA code: KVD
ICAO code: UBBG
Hoofdstad van Azerbeidzjan: Baku

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3373 kilometer vliegen naar Gyandzha in Gyandzha. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 0 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Gyandzha is Asia/Baku en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gyandzha op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gyandzha in Gyandzha (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gyandzha in Gyandzha (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Ganja, AZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
scattered clouds
10/8°C 9 km/h, NE 53% 763.57 mmHg
wed mar 6
few clouds
12/11°C 7 km/h, NE 47% 759.06 mmHg
thu mar 7
light rain
12/9°C 24 km/h, WNW 56% 757.56 mmHg
fri mar 8
light rain
11/9°C 10 km/h, SSW 62% 761.31 mmHg
sat mar 9
light rain
5/5°C 11 km/h, SE 90% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Azerbeidzjan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Manat. Valutacode AZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Azerbeidzjan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Azerbeidzjan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +994 of 00994.