Haines Junction

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Haines Junction in Haines Junction (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Haines Junction. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Haines Junction.
vlag van Canada
Vliegveld: Haines Junction
IATA code: YHT
ICAO code: CYHT
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7004 kilometer vliegen naar Haines Junction in Haines Junction. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Haines Junction is America/Whitehorse en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Haines Junction op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Haines Junction in Haines Junction (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Haines Junction in Haines Junction (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Haines Junction, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 21
scattered clouds
7/0°C 12 km/h, SSW 45% 757.56 mmHg
mon apr 22
overcast clouds
5/2°C 8 km/h, SSW 63% 763.57 mmHg
tue apr 23
overcast clouds
6/3°C 3 km/h, N 67% 759.06 mmHg
wed apr 24
overcast clouds
6/4°C 6 km/h, NW 65% 759.81 mmHg
thu apr 25
light rain
9/6°C 3 km/h, NW 57% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.