Hargeisa

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hargeisa in Hargeisa (Somalië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Hargeisa. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Hargeisa.
vlag van Somalië
Vliegveld: Hargeisa
IATA code: HGA
ICAO code: HCMH
Hoofdstad van Somalië: Mogadishu

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5929 kilometer vliegen naar Hargeisa in Hargeisa. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Hargeisa is Africa/Mogadishu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hargeisa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hargeisa in Hargeisa (Somalië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hargeisa in Hargeisa (Somalië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 8, 2021 - Wed
Hargeisa, SO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 8
sky is clear
22/14°C 29 km/h, NNE 35% 763.57 mmHg
thu dec 9
sky is clear
22/13°C 32 km/h, NNE 25% 763.57 mmHg
fri dec 10
sky is clear
22/14°C 34 km/h, NNE 33% 762.82 mmHg
sat dec 11
few clouds
22/14°C 34 km/h, NNE 48% 762.07 mmHg
sun dec 12
light rain
22/17°C 24 km/h, NNE 59% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Somalië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode SOS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Somalië is 220 V en stekkers hebben de code C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Somalië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +252 of 00252.

Comments are closed.