Hatchet Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hatchet Lake in Hatchet Lake (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Hatchet Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Hatchet Lake.
vlag van Canada
Vliegveld: Hatchet Lake
IATA code: YDJ
ICAO code:
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6055 kilometer vliegen naar Hatchet Lake in Hatchet Lake. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Hatchet Lake is America/Regina en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hatchet Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hatchet Lake in Hatchet Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hatchet Lake in Hatchet Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 12, 2024 - Fri
Hatchet Lake, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 12
light rain
23/19°C 26 km/h, SSW 74% 766.57 mmHg
sat jul 13
light rain
21/17°C 22 km/h, SW 86% 764.32 mmHg
sun jul 14
scattered clouds
23/17°C 17 km/h, SSW 71% 759.81 mmHg
mon jul 15
scattered clouds
22/15°C 17 km/h, SSW 67% 758.31 mmHg
tue jul 16
broken clouds
21/17°C 14 km/h, SW 80% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.