Havana

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jose Marti International in Havana (Cuba). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Havana. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Havana.
vlag van Cuba
Vliegveld: Jose Marti International
IATA code: HAV
ICAO code: MUHA
Hoofdstad van Cuba: Havana

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7818 kilometer vliegen naar Jose Marti International in Havana. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Havana is America/Havana en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jose Marti International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jose Marti International in Havana (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jose Marti International in Havana (Cuba). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Havana, CU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
33/27°C 17 km/h, S 51% 760.56 mmHg
mon may 20
moderate rain
33/26°C 24 km/h, WSW 54% 759.06 mmHg
tue may 21
moderate rain
31/25°C 28 km/h, N 57% 759.06 mmHg
wed may 22
light rain
32/26°C 27 km/h, NNE 51% 759.81 mmHg
thu may 23
sky is clear
32/26°C 25 km/h, NNE 51% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Cuba

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode CUP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Cuba is 110 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Cuba te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +53 of 0053.