Haverfordwest

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Haverfordwest in Haverfordwest (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Haverfordwest. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Haverfordwest.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: Haverfordwest
IATA code: HAW
ICAO code: EGFE
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 667 kilometer vliegen naar Haverfordwest in Haverfordwest. Een vlucht duurt ongeveer 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Haverfordwest is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Haverfordwest op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Haverfordwest in Haverfordwest (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Haverfordwest in Haverfordwest (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Haverfordwest, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
22/13°C 16 km/h, NE 63% 762.07 mmHg
mon may 20
light rain
17/12°C 12 km/h, ENE 60% 760.56 mmHg
tue may 21
light rain
15/11°C 14 km/h, W 90% 757.56 mmHg
wed may 22
light rain
14/10°C 19 km/h, NW 81% 759.06 mmHg
thu may 23
broken clouds
13/9°C 27 km/h, NNE 79% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.