High Level

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Footner Lake in High Level (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in High Level. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in High Level.
vlag van Canada
Vliegveld: Footner Lake
IATA code: YOJ
ICAO code: CYOJ
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6619 kilometer vliegen naar Footner Lake in High Level. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van High Level is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Footner Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Footner Lake in High Level (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Footner Lake in High Level (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
High Level, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
sky is clear
21/14°C 12 km/h, SSE 35% 751.56 mmHg
sun sep 24
light rain
13/5°C 20 km/h, SSW 66% 750.06 mmHg
mon sep 25
light rain
9/8°C 18 km/h, W 59% 759.81 mmHg
tue sep 26
moderate rain
7/5°C 11 km/h, ENE 94% 756.06 mmHg
wed sep 27
overcast clouds
7/7°C 8 km/h, N 72% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.