Hobart

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hobart in Hobart (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Hobart. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Hobart.
vlag van Australië
Vliegveld: Hobart
IATA code: HBA
ICAO code: YMHB
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 17066 kilometer vliegen naar Hobart in Hobart. Een vlucht duurt ongeveer 20 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Hobart is Australia/Hobart en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hobart op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hobart in Hobart (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hobart in Hobart (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Hobart, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
13/8°C 15 km/h, WSW 54% 762.82 mmHg
mon may 20
overcast clouds
11/6°C 8 km/h, SE 54% 771.07 mmHg
tue may 21
broken clouds
11/9°C 8 km/h, NW 54% 771.82 mmHg
wed may 22
overcast clouds
15/11°C 7 km/h, NW 64% 768.07 mmHg
thu may 23
moderate rain
11/6°C 19 km/h, S 82% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.