Hong Kong

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hong Kong Harbour in Hong Kong (Hong Kong). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Hong Kong. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Hong Kong.
vlag van Hong Kong
Vliegveld: Hong Kong Harbour
IATA code: XJH
ICAO code:
Hoofdstad van Hong Kong: Hong Kong

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9296 kilometer vliegen naar Hong Kong Harbour in Hong Kong. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Hong Kong is Asia/Hong_Kong en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hong Kong Harbour op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hong Kong Harbour in Hong Kong (Hong Kong). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hong Kong Harbour in Hong Kong (Hong Kong). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Hong Kong, HK
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
overcast clouds
27/27°C 14 km/h, SE 73% 760.56 mmHg
mon apr 15
broken clouds
27/25°C 14 km/h, SW 77% 760.56 mmHg
tue apr 16
broken clouds
27/26°C 15 km/h, WSW 83% 759.06 mmHg
wed apr 17
light rain
27/26°C 19 km/h, S 81% 758.31 mmHg
thu apr 18
light rain
27/25°C 17 km/h, SSW 78% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Hong Kong

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode HKD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Hong Kong is 220 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Hong Kong te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +852 of 00852.