Houston

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van David Wayne Hooks in Houston (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Houston. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Houston.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: David Wayne Hooks
IATA code: DWH
ICAO code: KDWH
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8074 kilometer vliegen naar David Wayne Hooks in Houston. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Houston is America/Chicago en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van David Wayne Hooks op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld David Wayne Hooks in Houston (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld David Wayne Hooks in Houston (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Houston, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
light rain
35/28°C 22 km/h, SSW 43% 756.06 mmHg
sat may 25
moderate rain
35/27°C 23 km/h, SSE 40% 756.81 mmHg
sun may 26
overcast clouds
35/28°C 23 km/h, S 43% 756.81 mmHg
mon may 27
scattered clouds
36/29°C 23 km/h, SSE 41% 758.31 mmHg
tue may 28
broken clouds
35/28°C 20 km/h, SE 43% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.