Hwange

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hwange in Hwange (Zimbabwe). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Hwange is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Hwange
IATA code: WKI
ICAO code: FVWT

Hoofdstad van Zimbabwe: Harare
Aantal inwoners: 11651858
vlag van Zimbabwe

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Hwange is Africa/Harare en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hwange op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode ZWL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zimbabwe en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +263 of 00263.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hwange in Hwange (Zimbabwe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hwange in Hwange (Zimbabwe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Hwange. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Hwange, ZW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
moderate rain
24/21°C 7 km/h, ENE 82% 759.81 mmHg
sat dec 5
light rain
23/21°C 12 km/h, ENE 83% 759.06 mmHg
sun dec 6
heavy intensity rain
20/20°C 8 km/h, E 93% 760.56 mmHg
mon dec 7
moderate rain
21/21°C 12 km/h, NE 92% 760.56 mmHg
tue dec 8
moderate rain
20/21°C 6 km/h, NE 96% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.