Hwange

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Hwange in Hwange (Zimbabwe). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Hwange. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Zimbabwe
Vliegveld: Hwange
IATA code: WKI
ICAO code: FVWT
Hoofdstad van Zimbabwe: Harare

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8135 kilometer vliegen naar Hwange in Hwange. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 41 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Hwange is Africa/Harare en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Hwange op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Hwange in (Zimbabwe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Hwange in Hwange (Zimbabwe). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2021 - Fri
Hwange, ZW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 24
sky is clear
31/23°C 15 km/h, NE 29% 761.31 mmHg
sat sep 25
sky is clear
33/23°C 12 km/h, ENE 15% 760.56 mmHg
sun sep 26
sky is clear
31/23°C 15 km/h, NE 18% 760.56 mmHg
mon sep 27
sky is clear
33/25°C 19 km/h, NE 19% 758.31 mmHg
tue sep 28
sky is clear
34/27°C 17 km/h, NE 16% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zimbabwe

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode ZWL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zimbabwe is 240 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zimbabwe te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +263 of 00263.

Comments are closed.