Île des Pins

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van ÃŽle des Pins Airport in Île des Pins (Nieuw-Caledonië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Île des Pins. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Île des Pins.

Vliegveld: ÃŽle des Pins Airport
Plaats: Île des Pins
IATA code: ILP

Timezone
De timezone van Île des Pins is Pacific/Noumea.

Betaalmiddel
In Nieuw-Caledonië is de officiële munteenheid de CFP-frank. Valutacode XPF.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Caledonië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +687 of 00687.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld ÃŽle des Pins Airport in Île des Pins (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld ÃŽle des Pins Airport in Île des Pins (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf ÃŽle des Pins Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2020 - Tue
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.