Ilimanaq

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Harbour in Ilimanaq (Groenland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ilimanaq. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ilimanaq.
vlag van Groenland
Vliegveld: Harbour
IATA code: XIQ
ICAO code:
Hoofdstad van Groenland: Nuuk

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3386 kilometer vliegen naar Harbour in Ilimanaq. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ilimanaq is America/Godthab en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Harbour op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Harbour in Ilimanaq (Groenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Harbour in Ilimanaq (Groenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 26, 2023 - Sun
Ilimanaq, GL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 26
overcast clouds
-20/-21°C 8 km/h, ESE 78% 772.57 mmHg
mon mar 27
few clouds
-18/-25°C 7 km/h, ESE 80% 774.07 mmHg
tue mar 28
sky is clear
-20/-26°C 9 km/h, ESE 79% 768.82 mmHg
wed mar 29
sky is clear
-19/-26°C 9 km/h, ESE 68% 765.82 mmHg
thu mar 30
sky is clear
-21/-27°C 9 km/h, ESE 69% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Groenland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Krone. Valutacode DKK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Groenland is 230 V en stekkers hebben de code C / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Groenland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +299 of 00299.