Jambi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sultan Taha Syarifudn in Jambi (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Jambi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Jambi.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Sultan Taha Syarifudn
IATA code: DJB
ICAO code: WIPA
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10753 kilometer vliegen naar Sultan Taha Syarifudn in Jambi. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Jambi is Asia/Jakarta en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sultan Taha Syarifudn op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sultan Taha Syarifudn in Jambi (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sultan Taha Syarifudn in Jambi (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 4, 2024 - Mon
Jambi City, ID
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon mar 4
moderate rain
30/24°C 7 km/h, NNE 74% 756.06 mmHg
tue mar 5
moderate rain
30/24°C 6 km/h, NNW 77% 756.81 mmHg
wed mar 6
moderate rain
27/24°C 7 km/h, NNE 90% 756.81 mmHg
thu mar 7
moderate rain
30/25°C 5 km/h, NNE 76% 755.31 mmHg
fri mar 8
moderate rain
30/24°C 6 km/h, WNW 72% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.