Jayapura

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Sentani in Jayapura (Indonesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Jayapura. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Jayapura.
vlag van Indonesië
Vliegveld: Sentani
IATA code: DJJ
ICAO code: WAJJ
Hoofdstad van Indonesië: Jakarta

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13145 kilometer vliegen naar Sentani in Jayapura. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 38 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Jayapura is Asia/Jayapura en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Sentani op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Sentani in Jayapura (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Sentani in Jayapura (Indonesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 4, 2023 - Sun
Jayapura, ID
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 4
moderate rain
27/25°C 13 km/h, ENE 72% 758.31 mmHg
mon jun 5
moderate rain
30/25°C 17 km/h, E 63% 756.81 mmHg
tue jun 6
moderate rain
29/26°C 15 km/h, ENE 71% 757.56 mmHg
wed jun 7
moderate rain
29/26°C 12 km/h, ENE 72% 757.56 mmHg
thu jun 8
moderate rain
30/26°C 10 km/h, ENE 65% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Indonesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupiah. Valutacode IDR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Indonesië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Indonesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +62 of 0062.