Jeju

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jeju Airport in Jeju (Zuid-Korea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Jeju. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Jeju.
vlag van Zuid-Korea
Vliegveld: Jeju Airport
IATA code: CJU
ICAO code: RKPC
Hoofdstad van Zuid-Korea: Seoul

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8927 kilometer vliegen naar Jeju Airport in Jeju. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Jeju is Asia/Seoul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jeju Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jeju Airport in Jeju (Zuid-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jeju Airport in Jeju (Zuid-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Jeju City, KR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
few clouds
26/20°C 14 km/h, NNE 55% 753.81 mmHg
sun jun 11
light rain
24/22°C 11 km/h, NNE 76% 753.81 mmHg
mon jun 12
overcast clouds
23/21°C 11 km/h, NW 76% 755.31 mmHg
tue jun 13
overcast clouds
24/22°C 11 km/h, NE 53% 753.81 mmHg
wed jun 14
few clouds
24/21°C 13 km/h, NE 62% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Korea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Won. Valutacode KRW.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Korea is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Korea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +82 of 0082.