Jeonju

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jeonju in Jeonju (Zuid-Korea). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Jeonju. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Jeonju.
vlag van Zuid-Korea
Vliegveld: Jeonju
IATA code: CHN
ICAO code: RKJU
Hoofdstad van Zuid-Korea: Seoul

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8663 kilometer vliegen naar Jeonju in Jeonju. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Jeonju is Asia/Seoul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jeonju op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jeonju in Jeonju (Zuid-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jeonju in Jeonju (Zuid-Korea). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Jeonju, KR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 20
moderate rain
14/14°C 17 km/h, E 76% 757.56 mmHg
sun apr 21
light rain
18/14°C 8 km/h, E 76% 757.56 mmHg
mon apr 22
light rain
18/15°C 5 km/h, E 68% 759.06 mmHg
tue apr 23
light rain
20/14°C 9 km/h, WNW 55% 759.06 mmHg
wed apr 24
light rain
19/11°C 14 km/h, W 59% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Zuid-Korea

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Won. Valutacode KRW.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Zuid-Korea is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Zuid-Korea te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +82 of 0082.