Jessore

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Jessore in Jessore (Bangladesh). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Jessore. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Jessore is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Bangladesh
Vliegveld: Jessore
IATA code: JSR
ICAO code: VGJR
Hoofdstad van Bangladesh: Dhaka

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7617 kilometer vliegen naar Jessore in Jessore. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Jessore is Asia/Dhaka en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Jessore op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Taka. Valutacode BDT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bangladesh is 115 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bangladesh te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +880 of 00880.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Jessore in (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Jessore in Jessore (Bangladesh). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 3, 2021 - Wed
Jessore, BD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed mar 3
sky is clear
33/21°C 14 km/h, NNW 11% 759.06 mmHg
thu mar 4
sky is clear
35/19°C 15 km/h, WSW 11% 758.31 mmHg
fri mar 5
sky is clear
36/24°C 24 km/h, WSW 17% 757.56 mmHg
sat mar 6
sky is clear
36/23°C 20 km/h, SW 24% 756.81 mmHg
sun mar 7
few clouds
35/23°C 8 km/h, SSE 27% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.