Kagoshima

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kagoshima in Kagoshima (Japan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kagoshima. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .
vlag van Japan
Vliegveld: Kagoshima
IATA code: KOJ
ICAO code: RJFK
Hoofdstad van Japan: Tokio

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9292 kilometer vliegen naar Kagoshima in Kagoshima. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kagoshima is Asia/Tokyo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kagoshima op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kagoshima in (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kagoshima in Kagoshima (Japan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 2, 2021 - Mon
Kagoshima, JP
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 2
overcast clouds
31/26°C 15 km/h, ESE 61% 753.06 mmHg
tue aug 3
overcast clouds
31/26°C 18 km/h, ESE 62% 755.31 mmHg
wed aug 4
few clouds
32/26°C 17 km/h, ESE 59% 755.31 mmHg
thu aug 5
sky is clear
32/26°C 19 km/h, E 55% 751.56 mmHg
fri aug 6
overcast clouds
31/26°C 23 km/h, ENE 54% 747.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Japan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yen. Valutacode JPY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Japan is 100 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Japan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +81 of 0081.

Comments are closed.