Kangirsuk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kangirsuk in Kangirsuk (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kangirsuk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kangirsuk.
vlag van Canada
Vliegveld: Kangirsuk
IATA code: YKG
ICAO code: CYAS
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4451 kilometer vliegen naar Kangirsuk in Kangirsuk. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kangirsuk is America/Montreal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kangirsuk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kangirsuk in Kangirsuk (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kangirsuk in Kangirsuk (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Kangirsuk, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
scattered clouds
15/11°C 36 km/h, W 53% 762.07 mmHg
fri sep 29
overcast clouds
15/13°C 26 km/h, WSW 57% 761.31 mmHg
sat sep 30
light rain
14/6°C 35 km/h, WNW 82% 753.06 mmHg
sun oct 1
light rain
6/2°C 37 km/h, W 63% 756.06 mmHg
mon oct 2
overcast clouds
4/1°C 37 km/h, WNW 59% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.