Karpathos

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Karpathos in Karpathos (Griekenland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Karpathos. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Karpathos.
vlag van Griekenland
Vliegveld: Karpathos
IATA code: AOK
ICAO code: LGKP
Hoofdstad van Griekenland: Athens

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2576 kilometer vliegen naar Karpathos in Karpathos. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Karpathos is Europe/Athens en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Karpathos op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Karpathos in Karpathos (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Karpathos in Karpathos (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Karpathos, GR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
light rain
17/16°C 28 km/h, SSW 78% 761.31 mmHg
wed feb 28
overcast clouds
17/16°C 25 km/h, SE 79% 765.82 mmHg
thu feb 29
sky is clear
18/17°C 37 km/h, ESE 63% 765.07 mmHg
fri mar 1
light rain
18/16°C 43 km/h, ESE 70% 759.06 mmHg
sat mar 2
light rain
17/15°C 18 km/h, WNW 58% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Griekenland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Griekenland is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Griekenland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +30 of 0030.