Katsina

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Katsina in Katsina (Nigeria). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Katsina. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Katsina.
vlag van Nigeria
Vliegveld: Katsina
IATA code: DKA
ICAO code:
Hoofdstad van Nigeria: Abuja

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4378 kilometer vliegen naar Katsina in Katsina. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Katsina is Africa/Lagos en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Katsina op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Katsina in Katsina (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Katsina in Katsina (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Katsina, NG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
heavy intensity rain
34/26°C 23 km/h, SW 41% 758.31 mmHg
fri jul 19
light rain
27/26°C 27 km/h, WSW 70% 759.81 mmHg
sat jul 20
few clouds
31/25°C 31 km/h, SW 51% 758.31 mmHg
sun jul 21
moderate rain
26/25°C 31 km/h, SW 70% 759.81 mmHg
mon jul 22
moderate rain
32/26°C 24 km/h, WSW 49% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nigeria

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Naira. Valutacode NGN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nigeria is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nigeria te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +234 of 00234.