Kaya

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kaya in Kaya (Burkina Faso). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kaya. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kaya.
vlag van Burkina Faso
Vliegveld: Kaya
IATA code: XKY
ICAO code: DFCA
Hoofdstad van Burkina Faso: Ouagadougou

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4393 kilometer vliegen naar Kaya in Kaya. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kaya is Africa/Ouagadougou en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kaya op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kaya in Kaya (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kaya in Kaya (Burkina Faso). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Kaya, BF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
heavy intensity rain
24/26°C 34 km/h, ESE 83% 757.56 mmHg
sun jul 21
overcast clouds
30/26°C 23 km/h, SW 58% 759.06 mmHg
mon jul 22
light rain
31/27°C 30 km/h, SSE 47% 760.56 mmHg
tue jul 23
light rain
31/29°C 24 km/h, S 55% 760.56 mmHg
wed jul 24
broken clouds
33/29°C 20 km/h, SW 49% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Burkina Faso

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Burkina Faso is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Burkina Faso te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +226 of 00226.