Kefalonia

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kefalonia Istland International Airport in Kefalonia (Griekenland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kefalonia. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kefalonia.
vlag van Griekenland
Vliegveld: Kefalonia Istland International Airport
IATA code: EFL
ICAO code: LGKF
Hoofdstad van Griekenland: Athens

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1993 kilometer vliegen naar Kefalonia Istland International Airport in Kefalonia. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kefalonia is Europe/Athens en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kefalonia Istland International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kefalonia Istland International Airport in Kefalonia (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kefalonia Istland International Airport in Kefalonia (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Kefalonia, GR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
scattered clouds
23/21°C 17 km/h, NNW 60% 762.07 mmHg
wed jun 7
overcast clouds
24/21°C 15 km/h, NW 57% 760.56 mmHg
thu jun 8
light rain
24/22°C 21 km/h, WNW 69% 759.81 mmHg
fri jun 9
sky is clear
23/22°C 23 km/h, WNW 74% 759.81 mmHg
sat jun 10
sky is clear
23/22°C 25 km/h, WNW 76% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Griekenland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Griekenland is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Griekenland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +30 of 0030.