Kekaha

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Barking Sands PMRF in Kekaha (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kekaha. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kekaha.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Barking Sands PMRF
IATA code: BKH
ICAO code: PHBK
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11619 kilometer vliegen naar Barking Sands PMRF in Kekaha. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 49 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kekaha is Pacific/Honolulu en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Barking Sands PMRF op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Barking Sands PMRF in Kekaha (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Barking Sands PMRF in Kekaha (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 1, 2023 - Sat
Kekaha, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 1
moderate rain
25/24°C 12 km/h, ESE 77% 762.07 mmHg
sun apr 2
moderate rain
25/23°C 14 km/h, E 73% 763.57 mmHg
mon apr 3
light rain
25/23°C 15 km/h, ENE 64% 764.32 mmHg
tue apr 4
light rain
25/23°C 18 km/h, ENE 66% 765.07 mmHg
wed apr 5
light rain
25/23°C 14 km/h, ENE 68% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.