Kerkyra

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ioannis Kapodistrias in Kerkyra (Griekenland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kerkyra. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kerkyra.
vlag van Griekenland
Vliegveld: Ioannis Kapodistrias
IATA code: CFU
ICAO code: LGKR
Hoofdstad van Griekenland: Athens

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1827 kilometer vliegen naar Ioannis Kapodistrias in Kerkyra. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kerkyra is Europe/Athens en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ioannis Kapodistrias op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ioannis Kapodistrias in Kerkyra (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ioannis Kapodistrias in Kerkyra (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 11, 2022 - Thu
Corfu, GR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu aug 11
scattered clouds
28/27°C 13 km/h, SW 49% 759.06 mmHg
fri aug 12
broken clouds
27/25°C 13 km/h, WNW 57% 759.06 mmHg
sat aug 13
light rain
26/25°C 19 km/h, WNW 63% 758.31 mmHg
sun aug 14
light rain
24/25°C 24 km/h, NW 62% 756.06 mmHg
mon aug 15
few clouds
26/26°C 13 km/h, NW 56% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Griekenland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Griekenland is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Griekenland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +30 of 0030.