Kerkyra

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ioannis Kapodistrias in Kerkyra (Griekenland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kerkyra. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kerkyra.
vlag van Griekenland
Vliegveld: Ioannis Kapodistrias
IATA code: CFU
ICAO code: LGKR
Hoofdstad van Griekenland: Athens

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1827 kilometer vliegen naar Ioannis Kapodistrias in Kerkyra. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kerkyra is Europe/Athens en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ioannis Kapodistrias op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ioannis Kapodistrias in Kerkyra (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ioannis Kapodistrias in Kerkyra (Griekenland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Corfu, GR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
scattered clouds
25/20°C 20 km/h, NNW 68% 758.31 mmHg
mon may 20
scattered clouds
23/21°C 11 km/h, SE 68% 758.31 mmHg
tue may 21
scattered clouds
22/20°C 27 km/h, S 72% 757.56 mmHg
wed may 22
few clouds
21/20°C 23 km/h, WNW 78% 759.81 mmHg
thu may 23
sky is clear
21/21°C 25 km/h, NW 60% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Griekenland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Griekenland is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Griekenland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +30 of 0030.