Kirkuk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kirkuk in Kirkuk (Irak). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kirkuk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Kirkuk is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Irak
Vliegveld: Kirkuk
IATA code: KIK
ICAO code: ORKK
Hoofdstad van Irak: Baghdad

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3611 kilometer vliegen naar Kirkuk in Kirkuk. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 17 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kirkuk is Asia/Baghdad en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kirkuk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode IQD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Irak is 230 V en stekkers hebben de code C / D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Irak te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +964 of 00964.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kirkuk in (Irak). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kirkuk in Kirkuk (Irak). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 7, 2021 - Sun
Kirkuk, IQ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun mar 7
scattered clouds
17/13°C 7 km/h, WSW 34% 762.82 mmHg
mon mar 8
sky is clear
20/14°C 19 km/h, S 26% 759.81 mmHg
tue mar 9
broken clouds
17/12°C 11 km/h, W 42% 762.07 mmHg
wed mar 10
few clouds
18/16°C 7 km/h, SSW 34% 763.57 mmHg
thu mar 11
light rain
21/14°C 46 km/h, S 29% 750.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.