Kirundo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kirundo in Kirundo (Boeroendi). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kirundo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kirundo.
vlag van Boeroendi
Vliegveld: Kirundo
IATA code: KRE
ICAO code: HBBO
Hoofdstad van Boeroendi: Bujumbura

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6593 kilometer vliegen naar Kirundo in Kirundo. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kirundo is Africa/Bujumbura en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kirundo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kirundo in Kirundo (Boeroendi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kirundo in Kirundo (Boeroendi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Kirundo Province, BI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
moderate rain
25/17°C 7 km/h, N 69% 759.81 mmHg
wed mar 6
moderate rain
24/18°C 9 km/h, SE 72% 761.31 mmHg
thu mar 7
moderate rain
25/17°C 7 km/h, E 67% 760.56 mmHg
fri mar 8
light rain
26/18°C 6 km/h, E 65% 760.56 mmHg
sat mar 9
light rain
26/17°C 6 km/h, WSW 66% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Boeroendi

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode BIF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Boeroendi is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Boeroendi te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +257 of 00257.