Kosrae

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kosrae in Kosrae (Micronesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kosrae. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kosrae.
vlag van Micronesië
Vliegveld: Kosrae
IATA code: KSA
ICAO code: PTSA
Hoofdstad van Micronesië: Palikir

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 13279 kilometer vliegen naar Kosrae in Kosrae. Een vlucht duurt ongeveer 16 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kosrae is Pacific/Kosrae en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kosrae op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kosrae in Kosrae (Micronesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kosrae in Kosrae (Micronesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
State of Kosrae, FM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 19
overcast clouds
28/28°C 29 km/h, E 78% 758.31 mmHg
sat jul 20
light rain
28/28°C 32 km/h, E 77% 757.56 mmHg
sun jul 21
moderate rain
28/27°C 21 km/h, ESE 79% 757.56 mmHg
mon jul 22
moderate rain
28/28°C 24 km/h, E 77% 757.56 mmHg
tue jul 23
moderate rain
28/28°C 26 km/h, E 77% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Micronesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Micronesië is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Micronesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +691 of 00691.