Kota Kinabalu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kota Kinabalu Port in Kota Kinabalu (Maleisië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kota Kinabalu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kota Kinabalu.
vlag van Maleisië
Vliegveld: Kota Kinabalu Port
IATA code: ZWR
ICAO code:
Hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10895 kilometer vliegen naar Kota Kinabalu Port in Kota Kinabalu. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kota Kinabalu is Asia/Kuching en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kota Kinabalu Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kota Kinabalu Port in Kota Kinabalu (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kota Kinabalu Port in Kota Kinabalu (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
Kota Kinabalu, MY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
overcast clouds
30/26°C 16 km/h, NNE 63% 756.81 mmHg
thu feb 29
light rain
30/27°C 15 km/h, NW 64% 756.81 mmHg
fri mar 1
light rain
30/26°C 22 km/h, NNE 69% 756.81 mmHg
sat mar 2
light rain
29/26°C 20 km/h, NNE 70% 757.56 mmHg
sun mar 3
light rain
30/26°C 11 km/h, NW 67% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Maleisië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ringgit. Valutacode MYR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Maleisië is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Maleisië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +60 of 0060.