Koumac

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Koumac in Koumac (Nieuw-Caledonië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Koumac. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Koumac is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Nieuw-Caledonië
Vliegveld: Koumac
IATA code: KOC
ICAO code: NWWK
Hoofdstad van Nieuw-Caledonië: Noumea

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16066 kilometer vliegen naar Koumac in Koumac. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Koumac is Pacific/Noumea en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Koumac op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XPF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Caledonië is 220 V en stekkers hebben de code F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Caledonië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +687 of 00687.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Koumac in (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Koumac in Koumac (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 25, 2021 - Mon
Koumac, NC
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 25
light rain
29/25°C 14 km/h, SE 67% 754.56 mmHg
tue jan 26
light rain
29/26°C 6 km/h, S 66% 753.06 mmHg
wed jan 27
light rain
28/25°C 9 km/h, E 70% 753.06 mmHg
thu jan 28
overcast clouds
28/26°C 12 km/h, SE 67% 752.31 mmHg
fri jan 29
moderate rain
28/26°C 22 km/h, SSE 73% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.