Koumac

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Koumac in Koumac (Nieuw-Caledonië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Koumac. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Koumac.
vlag van Nieuw-Caledonië
Vliegveld: Koumac
IATA code: KOC
ICAO code: NWWK
Hoofdstad van Nieuw-Caledonië: Noumea

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16066 kilometer vliegen naar Koumac in Koumac. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 7 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Koumac is Pacific/Noumea en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Koumac op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Koumac in Koumac (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Koumac in Koumac (Nieuw-Caledonië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Koumac, NC
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
broken clouds
24/21°C 17 km/h, SE 65% 762.82 mmHg
fri jul 1
sky is clear
24/21°C 10 km/h, SSE 60% 763.57 mmHg
sat jul 2
broken clouds
25/22°C 13 km/h, SSE 65% 763.57 mmHg
sun jul 3
overcast clouds
26/23°C 10 km/h, SSE 69% 762.07 mmHg
mon jul 4
scattered clouds
26/23°C 10 km/h, ENE 66% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nieuw-Caledonië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XPF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nieuw-Caledonië is 220 V en stekkers hebben de code F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nieuw-Caledonië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +687 of 00687.

16 Responses to “Koumac”

Comments are closed.