Kozhikode

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kozhikode Airport in Kozhikode (India). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kozhikode. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kozhikode.
vlag van India
Vliegveld: Kozhikode Airport
IATA code: CCJ
ICAO code: VOCL
Hoofdstad van India: New Delhi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7754 kilometer vliegen naar Kozhikode Airport in Kozhikode. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kozhikode is Asia/Kolkata en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kozhikode Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kozhikode Airport in Kozhikode (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kozhikode Airport in Kozhikode (India). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 15, 2022 - Mon
Kozhikode, IN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 15
overcast clouds
29/25°C 20 km/h, WNW 66% 758.31 mmHg
tue aug 16
overcast clouds
29/25°C 24 km/h, WNW 66% 757.56 mmHg
wed aug 17
broken clouds
29/25°C 22 km/h, WNW 65% 757.56 mmHg
thu aug 18
light rain
29/25°C 25 km/h, WNW 69% 757.56 mmHg
fri aug 19
broken clouds
29/26°C 29 km/h, WNW 65% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over India

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rupee. Valutacode INR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in India is 230 V en stekkers hebben de code C / D / M.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in India te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +91 of 0091.