Kuching

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kuching Port in Kuching (Maleisië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kuching. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kuching.
vlag van Maleisië
Vliegveld: Kuching Port
IATA code: ZGY
ICAO code:
Hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5833 kilometer vliegen naar Kuching Port in Kuching. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 56 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kuching is Asia/Kuching en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kuching Port op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kuching Port in Kuching (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kuching Port in Kuching (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Kuching, MY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
moderate rain
25/23°C 7 km/h, SSE 95% 758.31 mmHg
mon jun 24
light rain
28/24°C 5 km/h, SE 71% 757.56 mmHg
tue jun 25
light rain
31/24°C 9 km/h, NNE 62% 755.31 mmHg
wed jun 26
light rain
31/25°C 9 km/h, NNE 62% 756.06 mmHg
thu jun 27
moderate rain
25/24°C 6 km/h, SE 96% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Maleisië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ringgit. Valutacode MYR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Maleisië is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Maleisië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +60 of 0060.