Kugaaruk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kugaaruk in Kugaaruk (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kugaaruk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kugaaruk.
vlag van Canada
Vliegveld: Kugaaruk
IATA code: YBB
ICAO code: CYBB
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4882 kilometer vliegen naar Kugaaruk in Kugaaruk. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kugaaruk is America/Cambridge_Bay en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kugaaruk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kugaaruk in Kugaaruk (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kugaaruk in Kugaaruk (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Kugaaruk, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
light snow
1/0°C 18 km/h, NNW 97% 753.81 mmHg
mon jun 24
overcast clouds
3/2°C 14 km/h, NNW 79% 756.06 mmHg
tue jun 25
overcast clouds
6/5°C 11 km/h, W 58% 756.81 mmHg
wed jun 26
overcast clouds
6/7°C 13 km/h, E 69% 759.06 mmHg
thu jun 27
scattered clouds
9/9°C 20 km/h, NNW 52% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.