Kugluktuk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kugluktuk in Kugluktuk (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kugluktuk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kugluktuk.
vlag van Canada
Vliegveld: Kugluktuk
IATA code: YCO
ICAO code: CYCO
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5763 kilometer vliegen naar Kugluktuk in Kugluktuk. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 51 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kugluktuk is America/Cambridge_Bay en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kugluktuk op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kugluktuk in Kugluktuk (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kugluktuk in Kugluktuk (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Kugluktuk, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
sky is clear
19/12°C 16 km/h, WSW 48% 767.32 mmHg
sun jul 21
light rain
21/19°C 24 km/h, WSW 49% 766.57 mmHg
mon jul 22
light rain
19/13°C 19 km/h, N 54% 762.07 mmHg
tue jul 23
light rain
9/10°C 19 km/h, NE 86% 762.07 mmHg
wed jul 24
sky is clear
14/17°C 12 km/h, SW 49% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.