Kumasi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kumasi in Kumasi (Ghana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kumasi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kumasi.
vlag van Ghana
Vliegveld: Kumasi
IATA code: KMS
ICAO code: DGSI
Hoofdstad van Ghana: Accra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5103 kilometer vliegen naar Kumasi in Kumasi. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kumasi is Africa/Accra en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kumasi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kumasi in Kumasi (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kumasi in Kumasi (Ghana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 30, 2022 - Thu
Kumasi, GH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jun 30
moderate rain
27/22°C 10 km/h, SSW 71% 759.81 mmHg
fri jul 1
moderate rain
23/21°C 8 km/h, S 96% 760.56 mmHg
sat jul 2
moderate rain
24/21°C 7 km/h, S 89% 761.31 mmHg
sun jul 3
moderate rain
27/22°C 7 km/h, SSW 71% 761.31 mmHg
mon jul 4
heavy intensity rain
28/21°C 9 km/h, SW 67% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Ghana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Cedi. Valutacode GHS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Ghana is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Ghana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +233 of 00233.

Comments are closed.