Kutaisi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kopitnari in Kutaisi (Georgië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kutaisi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kutaisi.
vlag van Georgië
Vliegveld: Kopitnari
IATA code: KUT
ICAO code: UGKO
Hoofdstad van Georgië: Tbilisi

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3030 kilometer vliegen naar Kopitnari in Kutaisi. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kutaisi is Asia/Tbilisi en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kopitnari op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kopitnari in Kutaisi (Georgië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kopitnari in Kutaisi (Georgië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Kutaisi, GE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 20
scattered clouds
31/24°C 33 km/h, E 29% 753.81 mmHg
sun apr 21
light rain
23/14°C 34 km/h, E 49% 758.31 mmHg
mon apr 22
sky is clear
24/12°C 19 km/h, W 40% 761.31 mmHg
tue apr 23
sky is clear
22/15°C 13 km/h, W 44% 766.57 mmHg
wed apr 24
broken clouds
28/18°C 19 km/h, E 21% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Georgië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lari. Valutacode GEL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Georgië is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Georgië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +995 of 00995.