Kuujjuarapik

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kuujjuarapik in Kuujjuarapik (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kuujjuarapik. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kuujjuarapik.
vlag van Canada
Vliegveld: Kuujjuarapik
IATA code: YGW
ICAO code: CYGW
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5106 kilometer vliegen naar Kuujjuarapik in Kuujjuarapik. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kuujjuarapik is America/Montreal en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kuujjuarapik op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kuujjuarapik in Kuujjuarapik (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kuujjuarapik in Kuujjuarapik (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Kuujjuarapik, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
heavy intensity rain
10/7°C 33 km/h, NNW 93% 755.31 mmHg
sun jul 21
overcast clouds
9/6°C 31 km/h, NNW 86% 761.31 mmHg
mon jul 22
broken clouds
9/5°C 18 km/h, W 78% 762.07 mmHg
tue jul 23
scattered clouds
11/9°C 17 km/h, W 68% 765.07 mmHg
wed jul 24
broken clouds
18/13°C 37 km/h, WSW 55% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.