Kuwait City

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Kuwait International in Kuwait City (Koeweit). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kuwait City. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kuwait City.
vlag van Koeweit
Vliegveld: Kuwait International
IATA code: KWI
ICAO code: OKBK
Hoofdstad van Koeweit: Kuwait City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4354 kilometer vliegen naar Kuwait International in Kuwait City. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kuwait City is Asia/Kuwait en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Kuwait International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Kuwait International in Kuwait City (Koeweit). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Kuwait International in Kuwait City (Koeweit). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Kuwait City, KW
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu jul 18
sky is clear
42/39°C 41 km/h, NW 19% 747.81 mmHg
fri jul 19
sky is clear
41/40°C 33 km/h, NW 21% 746.31 mmHg
sat jul 20
sky is clear
41/40°C 32 km/h, NNW 23% 747.06 mmHg
sun jul 21
sky is clear
41/42°C 20 km/h, NNW 26% 747.81 mmHg
mon jul 22
sky is clear
43/41°C 31 km/h, NW 22% 747.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Koeweit

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dinar. Valutacode KWD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Koeweit is 240 V en stekkers hebben de code C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Koeweit te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +965 of 00965.