Kwajalein Atoll

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Elenak in Kwajalein Atoll (Marshalleilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Kwajalein Atoll. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Kwajalein Atoll.
vlag van Marshalleilanden
Vliegveld: Elenak
IATA code: EAL
ICAO code:
Hoofdstad van Marshalleilanden: Majuro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12950 kilometer vliegen naar Elenak in Kwajalein Atoll. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 24 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Kwajalein Atoll is Pacific/Kwajalein en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Elenak op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Elenak in Kwajalein Atoll (Marshalleilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Elenak in Kwajalein Atoll (Marshalleilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Kwajalein Atoll, MH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 16
light rain
28/28°C 28 km/h, ENE 80% 758.31 mmHg
mon jun 17
light rain
28/28°C 26 km/h, E 78% 758.31 mmHg
tue jun 18
light rain
28/28°C 23 km/h, E 76% 758.31 mmHg
wed jun 19
moderate rain
27/27°C 33 km/h, ESE 84% 757.56 mmHg
thu jun 20
light rain
28/28°C 26 km/h, ENE 76% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Marshalleilanden

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Marshalleilanden is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Marshalleilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +692 of 00692.