La Cumbre

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van La Cumbre in La Cumbre (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in La Cumbre. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in La Cumbre.
vlag van Argentinië
Vliegveld: La Cumbre
IATA code: LCM
ICAO code: SACC
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11431 kilometer vliegen naar La Cumbre in La Cumbre. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van La Cumbre is America/Argentina/Cordoba en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van La Cumbre op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld La Cumbre in La Cumbre (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld La Cumbre in La Cumbre (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
La Cumbre, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
sky is clear
26/18°C 18 km/h, ESE 31% 758.31 mmHg
sun dec 4
sky is clear
31/21°C 19 km/h, E 16% 756.81 mmHg
mon dec 5
sky is clear
32/24°C 24 km/h, NE 14% 756.81 mmHg
tue dec 6
light rain
34/20°C 20 km/h, N 19% 756.81 mmHg
wed dec 7
light rain
35/27°C 25 km/h, NW 20% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.