La Esperanza

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van La Esperanza in La Esperanza (Honduras). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in La Esperanza. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in La Esperanza.
vlag van Honduras
Vliegveld: La Esperanza
IATA code: LEZ
ICAO code:
Hoofdstad van Honduras: Tegucigalpa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8955 kilometer vliegen naar La Esperanza in La Esperanza. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 39 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van La Esperanza is America/Tegucigalpa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van La Esperanza op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld La Esperanza in La Esperanza (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld La Esperanza in La Esperanza (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
La Esperanza, GT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
light rain
16/8°C 13 km/h, NNE 75% 765.07 mmHg
sun dec 4
light rain
17/8°C 12 km/h, NNE 50% 763.57 mmHg
mon dec 5
light rain
17/7°C 10 km/h, NNE 55% 760.56 mmHg
tue dec 6
light rain
17/6°C 9 km/h, NNE 40% 762.07 mmHg
wed dec 7
sky is clear
17/9°C 10 km/h, NNE 36% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Honduras

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lempira. Valutacode HNL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Honduras is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Honduras te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +504 of 00504.