La Paz

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van El Alto in La Paz (Bolivia). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in La Paz. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in La Paz.
vlag van Bolivia
Vliegveld: El Alto
IATA code: LPB
ICAO code: SLLP
Hoofdstad van Bolivia: Sucre

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 10345 kilometer vliegen naar El Alto in La Paz. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van La Paz is America/La_Paz en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van El Alto op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld El Alto in La Paz (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld El Alto in La Paz (Bolivia). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
La Paz, BO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
moderate rain
16/10°C 22 km/h, NE 59% 772.57 mmHg
thu dec 7
light rain
16/9°C 20 km/h, NE 48% 760.56 mmHg
fri dec 8
light rain
11/8°C 22 km/h, NE 70% 764.32 mmHg
sat dec 9
light rain
15/9°C 17 km/h, NE 51% 761.31 mmHg
sun dec 10
light rain
14/9°C 18 km/h, NE 54% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Bolivia

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Boliviano. Valutacode BOB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Bolivia is 230 V en stekkers hebben de code A / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bolivia te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +591 of 00591.