La Paz

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van La Paz International Airport in La Paz (Mexico). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in La Paz. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in La Paz.
vlag van Mexico
Vliegveld: La Paz International Airport
IATA code: LAP
ICAO code: MMLP
Hoofdstad van Mexico: Mexico City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9460 kilometer vliegen naar La Paz International Airport in La Paz. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 15 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van La Paz is America/Mazatlan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van La Paz International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld La Paz International Airport in La Paz (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld La Paz International Airport in La Paz (Mexico). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 3, 2022 - Sat
La Paz, BO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
light rain
13/7°C 15 km/h, WNW 30% 759.81 mmHg
sun dec 4
light rain
14/7°C 28 km/h, NE 37% 758.31 mmHg
mon dec 5
light rain
8/6°C 17 km/h, NE 68% 764.32 mmHg
tue dec 6
light rain
11/7°C 18 km/h, ENE 60% 762.82 mmHg
wed dec 7
light rain
11/8°C 18 km/h, NE 66% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mexico

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode MXN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mexico is 127 V en stekkers hebben de code A.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mexico te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +52 of 0052.